Filotro
Hesabımı Sil
Son güncelleme: 11 Ağustos 2026
Filotro hesabınızı ve buna bağlı kişisel verilerinizi kalıcı olarak silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Uygulama içinden silme
- Filotro mobil uygulamasını açın.
- Ayarlar sekmesine gidin.
- "Hesabımı Sil" seçeneğine dokunun ve işlemi onaylayın.
Silme işlemi anında gerçekleşir, geri alınamaz.
Uygulamaya erişiminiz yoksa
Uygulamayı kaldırdıysanız veya hesabınıza giriş yapamıyorsanız, ozganutk@gmail.com adresine kayıtlı e-posta veya telefon numaranızla talepte bulunabilirsiniz. Talebiniz en geç 30 gün içinde sonuçlandırılır.
Ne siliniyor
- Ad soyad, telefon numarası, e-posta adresi, profil bilgileri
- Hesabınızla ilişkili push bildirim token'ı
- Veli hesabıysanız çocuğunuzla bağlantınız — çocuğun kendisine ait okul/güzergah kaydı değil
Ne saklanabilir
Sefer ve yoklama geçmişi gibi servis şirketinin işletme kaydı niteliğindeki veriler, ilgili mevzuat (muhasebe/vergi saklama süreleri) gereği servis şirketinizin hesabında anonimleştirilmiş biçimde kalmaya devam edebilir. Bu veriler artık sizinle kişisel olarak ilişkilendirilmez.